Güncel Haberler Hematoloji Uzmanlık Derneği

"Maltepe sağlık kenti olacak" - 11-02-2014


 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Maltepe AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle Ali Usta'da düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Türkiye'nin gelişmesi, demokrasinin güçlenmesi, Türkiye'nin dünya devletleri arasında hakettiği güçlü yeri alması, milli iradenin hak ve hukukunun korunması, gelişmesi ve güçlenmesi adına önemli bir seçim atmosferinin arifesinde olduklarını söyledi. 

Demokrasinin kazanacağı, milli iradenin güçleneceği, milli iradenin istikrarlı bir şekilde devam edeceği bir viraja girdiklerini dile getiren Müezzinoğlu, "Bir ayağımız sabit sabit ve sağlam basacak. 

O sabit ve sağlam basacak ayağımızı asla yerinden oynatmamamız lazım. İkincisi ise pergel gibi genişleyebildiği kadar genişleteceğiz. Herkesi kucaklayacağız" diye konuştu. 

"Bedelini ödeyecekler" Müezzinoğlu, İstanbul'da çok güzel hizmetler yaptıklarını, çok zor günlerden bugünlere geldiklerini dile getirerek, "Türkiye ile bu büyük milletle 150 yıldır uğraşan şer odakları var. Dolayısıyla bu süreçlerde yok Gezi olayları, yok 17 Aralık hadisesi operasyonu gibi hadiseler sadece son dönemde karşılaştığımız zorluklar değil. Bu milletin 150 yıldır zaman zaman uğraştığı, boğuştuğu ve ağır bedeller ödediği süreçlerden birini yine birileri denemek istiyor" ifadelerini kullandı. 

AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan var olduğu sürece kimsenin millete bedel ödetemeyeceğini vurgulayan Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Millete bedel ödetmek isteyenler de o ağır bedeli kendileri görecektir. Bu milletin hukukuna, bu milletin iradesine tuzak kurmak isteyenler o tuzağa kendileri düşecektir. Bu milletin iradesine, hukukuna, geleceğine kirli senaryolarla kapalı kapılar arkasında siyasetle müdahale etmek isteyenler o tuzaklara kendileri düşecektir. Bu günlerde ayaklamalarının nedeni budur. İnşallah 30 Mart akşamı yeni bir ders alacaklar. 

Maltepe Sağlık Kenti olacak

Müezzinoğlu, yerel seçimlerde de teşkilatların çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İnşallah Maltepe'mize de bir kadın ele değecek ve Maltepe sağlık kenti olacak" dedi. 

"Bu günlerde yapacağımız en ufak eksiklik. hata, tembellik bu millete bedel olarak dönecektir. Bu günahın altından, bu sorumluluğun altından kalkamayız" ifadesini kullanan Müezzinoğlu, bu nedenle daha çok beraberliğindedir. Fire vermemiz yüzde 1-2'dir. Kurulduğumuz gün çok uğraştılar. Bölmek için, parçalamak için fitne koydular, başaramadılar. 

Gene uğraşıyorlar, ta okyanus ötesinden telefonlar geliyor. O da etsin, bu da etsin. Etsin, kim ederse etsin biz milletle beraberiz. Bu salonlarda da millet için bir ve beraber olacağız" diye konuştu. 

Yerel seçimlerin kazanılması Teşkilatların başarısıdır AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Edibe Sözen de yerel seçimlerin teşkilatlarla kazanıldığını belirterek. AK Parti'nin başarısının arkasında da teşkilatların başarısının yer aldığını ve Ak Parti'nin Türkiye'nin en büyük gönüllü hareketi olduğunu söyleyerek çalışmalarından dolayı partililere teşekkür etti.